De ce Feedback și de ce Republic?


Cele două cuvinte înseamnă mult pentru mine și, din punctul meu de vedere, sunt esențiale pentru progres.

Feedback-ul este răspunsul primit de la interlocutor, ca urmare a unei acțiuni propri. Se poate citi mai mult într-un articol mai vechi – aici

Cuvântul republică derivă din termenul latin res publica, însemnând „lucru public”. Republica lui Platon a fost lucrarea care m-a inspirat . Republica în antichitate nu reprezenta altceva decât interesul pentru comunitate, pentru polis, pentru oraș.

Aceste două cuvinte reprezintă condiția pentru schimbare!

Totul a început pentru că vreau mai mult de la viață. Vreau ca toți să fim fericiți. Vreau să râd cu poftă în fiecare zi. Vreau să mă bucur de lucrurile mărunte. Vreau să nu îmi fie frică. Vreau să nu îmi fie foame. Vreau să fiu liber.

Nu pot face nimic singur!

Cred că feedback-ul este comoara cea mai de preț a interacțiunii umane!

Dar valoarea este dată de oameni, iar pentru asta este nevoie ca noi toți să cooperăm și să adăugăm plus-valoare acțiunilor noastre.

Prin articolele mele încerc să transmit ceea ce am eu mai bun pentru societate și mă bucur de fiecare cititor care mă urmărește, așa știu că are sens ceea ce fac. Este în același timp și o descărcare persoanlă a ideilor și filosofiilor care mă pasionează, căutând corespondenți în viața reală, iar acest lucru mă face să mă simt bine.