Fii Curios!!!

Am fost omul care nu a citit cărți de la Vinnetou, Old Shatterhand și Jules Verne încoace. Am zis că  nu merită să îmi stric ochii mai tare…

În ultima perioadă am descoperit ceea ce mă pasionează și vreau să spun că deja nu mai țin minte câte cărți am citit, dar vă pot spune cu siguranță despre ceea ce am citit. Dacă vă uitați pe rafturile librariilor o să găsiți aceste cărți la categoria dezvoltare personală. Nu mă mai satur să le citesc. Acum, când scriu aceste rânduri, îmi zâmbește fața pentru că mâine o să primesc o carte nouă.

Mai nou, îmi exprim ideile mai ușor și fără să am multă reținere. Nu îmi mai este teamă că cineva nu mă înțelege. Este exact motivul pentru care am început să citesc așa mult. Pur și simplu, mă simt bine când citesc. Ha… , cine ar fi crezut?

De fapt, ceea ce vreau eu să vă spun este că, în sfârşit, știu cine sunt, știu ce îmi place să fac, știu cu cine vreau să fiu și, ce este și mai important este că, îmi face o plăcere deosebită să fiu eu însumi.

Am înțeles, într-un final, că e bine să fi relaxat și să te bucuri de tot ce te înconjoară, fără să ai remușcări că ești diferit. Toți suntem diferiți. Norma socială, rareori este bună pentru toată lumea. Cu toate astea, cred în reguli! Consider că sunt foarte importante, ca sa nu deraiem și să ajungem la haos și să aplicam legea junglei. Eu aș fi unul dintre cei dezavantajati de legea junglei, dacă ar fi să se aplice, așa că promovez cu obstinență regulile.

În postările mele am continuat o linie destul de consistentă în autocunoastere. Doar așa poți fi FERICIT.

Află cine ești cu adevărat!
Află ce te face fericit TOT TIMPUL!

Cum?

Citeste!
Ține o dietă!
Fă sport!
Conversează mai mult!
Meditează!
Fii deschis și fii curios la feedback-ul celorlalti!

De fapt, FII CURIOS!!!

Nu există rețetă de succes care să fie general valabilă, de aceea este foarte important să afli ce te definește pe tine, ce te face pe tine fericit tot timpul. Aceasta ultimă expresie (TOT TIMPUL) este importantă. De ce?

Trebuie să fi foarte riguros cu tine însuți și să elimini tot ce este împrumutat! Caută ce îți place ție și nimănui altcuiva!!!!!!!!

…… Pentru că ești diferit!

Concluzia la care vreau să ajung este că, TU ești cea mai importantă resursă a ta, pentru atingerea FERICIRII pe care o cauți!

Găsește ÎNCREDEREA care te împinge către o CURIOZITATE nestăvilită in căutarea…… (Aici completezi TU…)

Învață să te simți bine tot timpul!

O zi minunata tuturor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.